EEN EVENEMENT ORGANISEREN WAAR NOG LANG OVER WORDT NAGEPRAAT?

EVENEMENTEN MET DE PERFECTE BELEVING

Een zakelijk event vormt de ideale gelegenheid om de interne of externe communicatiestrategie te verstevigen. Mits het event goed wordt georganiseerd. Wanneer je geen inspirerend programma hebt of een programma dat niet goed is afgestemd op de doelgroep, bereik je helaas precies het tegenovergestelde. On Top Events is al vele jaren gespecialiseerd in het organiseren van zakelijke evenementen en weet hierdoor precies de juiste snaar te raken.

Of je nu je klantenbestand wilt uitbreiden, meer binding wenst met je huidige klanten of het personeel op een unieke manier in het zonnetje wilt zetten, wij regelen het graag voor je. Dit doen we vanaf het concept tot en met de uitvoering. Zo kan On Top Events onder meer de locatie voor je regelen, beveiliging inschakelen en inspirerende sprekers voor je inhuren. Ook kunnen we extra reuring aan het event geven. Bijvoorbeeld door een website te lanceren, een eventapp te ontwikkelen of social mediakanalen in te zetten.

In de loop der jaren heeft On Top Events uiteenlopende evenementen georganiseerd. Hierbij kun je onder andere denken aan:

  • Vergaderingen en workshops
  • Seminars, congressen en lezingen
  • Productpresentaties en de lancering van nieuwe bedrijfstakken
  • Relatiedagen
  • Bedrijfsfeesten en teambuildingactiviteiten
  • Opening van nieuwe bedrijfspanden

Wat de insteek van het evenement ook is, wij gaan altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Deze gedreven houding verwachten we ook van onze partners, waardoor we jou een event van topniveau kunnen aanbieden. Bovendien staan wij altijd paraat: voor, tijdens én na het event. Want om het maximale uit het evenement te halen, mag de juiste nazorg volgens ons niet ontbreken.

Wil jij weten hoe wij invulling kunnen geven aan jouw evenement? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Liever direct telefonisch contact? Wij zijn bereikbaar op +31 (0)347-700207.

  • Velden met een * zullen ingevuld moeten worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

UITGELICHT: CITRIX SOLUTION DAY

Locatie: Midden Nederland Hallen en Brussel in België

Op 3 en 5 oktober heeft het Citrix event van het jaar plaatsgevonden, Citrix Solution Day 2017. We kijken terug op een succesvolle en unieke dag in België en Nederland! Twee dagen, boordevol met technische updates, interactiviteit, netwerken maar ook vooral inspiratie.