EVENEMENTEN MET DE PERFECTE BELEVING

Een zakelijk event vormt de ideale gelegenheid om de interne of externe communicatiestrategie te verstevigen. Mits het event goed wordt georganiseerd. Wanneer je geen inspirerend programma hebt of een programma dat niet goed is afgestemd op de doelgroep, bereik je helaas precies het tegenovergestelde. On Top Events is al vele jaren gespecialiseerd in het organiseren van zakelijke evenementen en weet hierdoor precies de juiste snaar te raken.

Of je nu je klantenbestand wilt uitbreiden, meer binding wenst met je huidige klanten of het personeel op een unieke manier in het zonnetje wilt zetten, wij regelen het graag voor je. Dit doen we vanaf het concept tot en met de uitvoering. Zo kan On Top Events onder meer de locatie voor je regelen, beveiliging inschakelen en inspirerende sprekers voor je inhuren. Ook kunnen we extra reuring aan het event geven. Bijvoorbeeld door een website te lanceren, een eventapp te ontwikkelen of social mediakanalen in te zetten.

In de loop der jaren heeft On Top Events uiteenlopende evenementen georganiseerd. Hierbij kun je onder andere denken aan:

  • Bedrijfsfeesten
  • Relatiedagen
  • Congressen
  • Opening van nieuwe bedrijfspanden
  • Teambuildingactiviteiten
  • Productpresentaties en de lancering van nieuwe bedrijfstakken

Wat de insteek van het evenement ook is, wij gaan altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Deze gedreven houding verwachten we ook van onze partners, waardoor we jou een event van topniveau kunnen aanbieden. Bovendien staan wij altijd paraat: voor, tijdens én na het event. Want om het maximale uit het evenement te halen, mag de juiste nazorg volgens ons niet ontbreken.

Wil jij weten hoe wij invulling kunnen geven aan jouw evenement? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Liever direct telefonisch contact? Wij zijn bereikbaar op +31 (0)347-700207.

  • Velden met een * zullen ingevuld moeten worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

UITGELICHT: CITRIX SOLUTION DAY

Locatie: Midden Nederland Hallen en Brussel in België

Op 3 en 5 oktober heeft het Citrix event van het jaar plaatsgevonden, Citrix Solution Day 2017. We kijken terug op een succesvolle en unieke dag in België en Nederland! Twee dagen, boordevol met technische updates, interactiviteit, netwerken maar ook vooral inspiratie.

Zakelijke evenementen

Bij On Top Events kunnen we de organisatie van je zakelijke evenementen uit handen nemen en besparen we je veel tijd, geld en zorgen. Zakelijke evenementen die door ons zijn georganiseerd geven je gegarandeerd waar voor je geld. Zo bespaar je geld en kostbare werkuren. Wij helpen jou het maximale uit je event te halen en kunnen ervoor zorgen dat je jouw doelstelling bereikt met je event. Als je ons jouw event laat organiseren, profiteer je van onze jarenlange ervaring.

Zakelijke evenementen die echt iets bereiken

Met het organiseren van zakelijke evenementen wil je vaak bepaalde doelstellingen behalen zonder er onnodig veel in te investeren. Bij On Top Events maken we gebruik van onze ervaring in het organiseren van zakelijke evenementen om jouw evenement te veranderen van een kostenpost naar een rendabele investering. Wil je het klantenbestand uitbreiden of de binding met je klanten of personeel versterken? Voor deze en meer doeleinden zijn er altijd passende zakelijke evenementen.

Vanaf concept tot nazorg

Wij regelen alles tot in de puntjes voor je evenement. Vanaf het concept van het event tot de uitvoering en zelfs een uitstekende nazorg. We kunnen bijvoorbeeld de beste locatie uitzoeken, beveiliging en eerste hulp regelen of passende sprekers inhuren om je event veiligheid en unieke input te geven. Heb je een specifieke marketingstrategie waarbij een event veel verschil zou kunnen maken? Verzeker jezelf van een succesvolle marketingstrategie door ons in te schakelen om een event te organiseren waarmee je je strategie kunt uitvoeren.

Maak je evenement waardevol

Wij kunnen je volledig ontzorgen door het organiseren van je zakelijke evenementen. Ook als je een concept hebt wat nog uitgedacht moet worden of een event volledig af wil stellen op strategische doelstellingen. Als je ons het volledige proces laat verzorgen, dan bieden wij creatieve en unieke concepten in event design om het maximale uit je evenement te halen. Natuurlijk gebeurt dit in samenwerking met jou en zorgen we dat niet alleen het evenement, maar ook je betrokkenheid bij de organisatie van je evenement waardevol is.

Zakelijke evenementen met effect

Bij On Top Events bieden we alleen zakelijke evenementen van topniveau. Wij helpen je alles uit een event te halen, of het nu gaat om een bedrijfsfeest, workshops, congressen, productpresentaties of andere events. Wil je dat je event een langdurig effect heeft? Neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.