Wij waren op zoek naar iemand, die ons kon faciliteren bij de organisatie van een feestelijke startbijeenkomst ter gelegenheid van de nieuwe Stadsvisie van Rijswijk. Natasja heeft voor ons deze rol kunnen oppakken. In Natasja vonden wij een persoon, die goed kon meedenken over de opzet van het evenement. Natasja vond snel aansluiting bij het team en kon zo vlot haar rol oppakken. Natasja is flexibel, doelgericht en communicatief sterk. Mede dankzij Natasja hebben wij in relatief korte tijd een evenement neergezet voor de inwoners van Rijswijk. Het evenement vond plaats in het winkelcentrum en bestond uit allerlei activiteiten en optredens, die in verbinding staan met de Stadsvisie. Het evenement is door enkele honderden inwoners bezocht.

Fenno Kamminga

Natasja Torcqué heeft in de nazomer van 2016 een Open Golfdag voor Golfclub Kromme Rijn georganiseerd. Wij vonden de samenwerking zeer prettig. Natasja nam de leiding, maakte voorstellen voor een thema en de invulling van de dag. Zij koppelde regelmatig terug, arrangeerde een uitstekende social media campagne en bleef trouw aan het budget. Bijzonder leerzaam was de evaluatie na afloop. Met 5 nieuwe leden en een complete lesgroep was de Open Golfdag 2016 de meest succesvolle ooit.

Thomas Kahnt

Wij waren op zoek naar een partij die ons volledig kon ontzorgen op de organisatie van ons partner event en daarbij deze eerste editie tot een groot succes wist te maken. In Natasja van On Top Events hebben wij de juiste partner gevonden. Met haar creativiteit, flexibiliteit en inzet wist ze op elke eis van onze kant, wel een oplossing te vinden, en werd het voorstel moeiteloos aangepast. Op het event zelf hebben wij geen omkijken gehad naar de organisatie, alles was tot in de puntjes verzorgd. Daarbij overtrof de evaluatie van de bezoekers alle verwachtingen, met een overall waardering van 4,7 uit 5. Het spreekt dan ook voor zich dat wij zeker nog vaker een beroep gaan doen op de expertise en het enthousiasme van On Top Events.

Wouter Tiebot

Vanuit Ultimum BV hebben we Natasja van On Top Events al meerdere keren ingeschakeld voor o.a. personeelsmeetings, personeelsfeesten, kerstdiner e.a.Wat mij / ons elke keer weer aangenaam verrast zijn haar ideeën. Zeer creatief, ‘out-of-the-box’, en gewoon leuk tegen een voor ons acceptabel budget. Absolute aanrader!

Rodrigo Soto

Natasja heeft in haar tijd bij Bruna diverse evenementen georganiseerd, zowel voor medewerkers als voor externe relaties. Altijd met oog voor het doel van het evenement en de aard van de bezoekers. Ze laat niets aan het toeval over en zorgt voor een strak geregisseerde dag.Ik heb Natasja ervaren als een enthousiast en energiek persoon die denkt in mogelijkheden en projectmatig werkt. Ik kan haar zeker aanbevelen voor het organiseren van uw zakelijke evenementen.

Peter Brouwer