Natasja Torcqué
Eigenaar On Top Events
LinkedIn

SAMEN EEN UNIEKE BELEVING CREËREN

Bij On Top Events zien we evenementen niet als een doel op zich, maar als een middel dat een belangrijke bijdrage levert aan jouw grotere strategie. Dit zorgt ervoor dat de investering in het bedrijfsevent wordt terugverdiend en dat de gewenste beweging in gang wordt gezet.

Voordat wij aan de slag gaan, brengen we daarom eerst in kaart wat jouw doelstellingen zijn. Wat wil je bijvoorbeeld uitdragen op de bijeenkomst? En wat levert het jou op wanneer mensen naar jouw event komen? Daarnaast staan we stil bij de wensen en verwachtingen van jouw doelgroep. Zo gaan alle partijen rijker naar huis.

De drijvende kracht achter deze filosofie is Natasja Torcqué. Vanwege haar grote passie voor evenementen en het ontzorgen van klanten in 2014 het organisatiebureau oprichtte. Vanwege de grote vraag naar eventmanagement heeft zij in de loop der jaren een team van eventprofessionals om zich heen verzameld.

Toch blijft Natasja de verbindende schakel bij elk evenement dat wordt georganiseerd door On Top Events. Zo is zij niet alleen de vaste contactpersoon, ook ziet ze erop toe dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Wil je weten wat On Top Events voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

REFERENTIES

“Wij waren op zoek naar een partij die ons volledig kon ontzorgen op de organisatie van ons partner event en daarbij deze eerste editie tot een groot succes wist te maken. In Natasja van On Top Events hebben wij de juiste partner gevonden. Met haar creativiteit, flexibiliteit en inzet wist ze op elke eis van onze kant, wel een oplossing te vinden, en werd het voorstel moeiteloos aangepast…


WIJ HEBBEN PROJECTEN GEDAAN VOOR:

Feature 1

Feature 1

Feature 2

Cell