EVENEMENTEN MET IMPACT

IMPACT creëren
Natasja Torcqué

Natasja Torcqué

Eigenaar On Top Events

SAMEN EEN UNIEKE BELEVING CREËREN

Bij On Top Events zien we evenementen niet als een doel op zich, maar als een middel dat een belangrijke bijdrage levert aan jouw grotere strategie. Dit zorgt ervoor dat de investering in het bedrijfsevent wordt terugverdiend en dat de gewenste beweging in gang wordt gezet.

Voordat wij aan de slag gaan, brengen we daarom eerst in kaart wat jouw doelstellingen zijn. Wat wil je bijvoorbeeld uitdragen op de bijeenkomst? En wat levert het jou op wanneer mensen naar jouw event komen? Daarnaast staan we stil bij de wensen en verwachtingen van jouw doelgroep, zodat alle partijen rijker naar huis gaan.

De drijvende kracht achter deze filosofie is Natasja Torcqué, die vanwege haar grote passie voor evenementen en het ontzorgen van klanten in 2014 het organisatiebureau oprichtte. Vanwege de grote vraag naar eventmanagement heeft zij in de loop der jaren een vast team van eventprofessionals om zich heen verzameld.

Toch blijft Natasja de verbindende schakel bij elk evenement dat wordt georganiseerd door On Top Events. Zo is zij niet alleen de vaste contactpersoon, ook ziet ze erop toe dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Wil je weten wat On Top Events voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Sandra Vendel

Sandra Vendel

Projectcoördinator en beursspecialist

Marije Ladage

Marije Ladage

Grafisch Ontwerper

Sanne Oele

Sanne Oele

VA / Backoffice

REFERENTIES

“Wij waren op zoek naar een partij die ons volledig kon ontzorgen op de organisatie van ons partner event en daarbij deze eerste editie tot een groot succes wist te maken. In Natasja van On Top Events hebben wij de juiste partner gevonden. Met haar creativiteit, flexibiliteit en inzet wist ze op elke eis van onze kant, wel een oplossing te vinden, en werd het voorstel moeiteloos aangepast…

Interessante sprekers, blije bezoekers en volop gelegenheid om te netwerken. Het lijkt simpel maar vraagt om de juiste partner On Top Events

On Top Events maakt successen graag meetbaar door vooraf heldere doelstellingen te formuleren. Wat levert je event écht op onder aan de streep?

On Top Events
Handelscentrum Vianen, De Limiet 15D
T: +31 0347 - 70 02 07
E: info@ontopevents.nl

2019 - On Top Events | Algemene Voorwaarden | Gebruiksvoorwaarden | Privacy en cookies | KvK: 61395633