Strategie was voor mij altijd wel een ding. In het begin maakte ik mooie plannen met doelstellingen wat ik wilde bereiken in een jaar, over drie jaar en over vijf jaar, maar eigenlijk kwam er nooit zoveel van terecht. Ik maakte een plan sloeg het document op in mijn mijn plannen en daar bleef het eigenlijk wel bij.

Later was het ook niet meer nodig (vond ik toen ) Ik had het druk, draaide gave projecten en een goede omzet,  dus hoezo een jaarplan maken?

Tot ik merkte dat ik vaak met projecten bezig was die mij energie kosten i.p.v. opleverde. Dus tijd voor verandering… Ik ging weer aan de gang met mijn strategie.

Ja leuk bedacht natuurlijk, ik maakte weer een mooi plan, vertaalde het jaarplan naar een drie maanden plan ging doelen stellen, maar zodra er weer een kink in de kabel kwam was ik weer afgeleid. Er kwam altijd weer iets op mijn pad wat “belangrijker” was. Een nieuwe opdracht, het professionaliseren van de community of whatever excuus je kan bedenken.

Ik merkte dat ik echt een stok achter de deur nodig  had om er ook daadwerkelijk iets mee te gaan doen.

Is dit herkenbaar voor je? Lees dan verder.

 Dus…

  • Wil jij nu daadwerkelijk echt eens aan de gang met je strategie?
  • Wil jij de handvatten krijgen om ook daadwerkelijk je doelen te gaan halen?
  • Wil jij eens ervaren hoe andere ondernemers jou hier bij kunnen helpen?

Schrijf je dan in voor de On Top of your business Mastermindgroep

Iedere 3 maanden starten we met een strategiedag. Deze keer op donderdag 21 april.

Deze dag gaan we kijken naar jouw doelstellingen en ga je hierover in gesprek met andere ondernemers. Wat houdt deze doelstelling precies in, waarom wil je dit doel halen, waarom is dit belangrijk voor je, wanneer is het echt daadwerkelijk behaald, etc.

Verder gaan we kijken hoe we deze “grote doelen” kleiner kunnen maken en zelfs zo klein zodat jij de sessie verlaat met de eerste stap die gaat zetten om jouw doel te bereiken.

Na deze strategiedag heb je twaalf weken lang accountability sessies. 1x in de twee weken met de groep en een keer in de twee weken met je vaste business buddy.

Voor wie is deze Mastermind?

Speciaal voor ondernemers met een goedlopend bedrijf, die eigenlijk wel weten dat ze meer met hun strategische plannen bezig moeten zijn, maar zich steeds weer af laten leiden door  i de dag.

Voor de ondernemer die niet alleen vanachter z’n eigen bureau met strategie en z’n plannen bezig wil zijn, maar die graag met andere ondernemers wil sparren en van hen ook wil leren.

Waarom kiezen voor deze Mastermind?

  • gefaciliteerd volgens een vaste structuur
  • we kijken naar wat wel kan en zoeken naar kansen
  • we leggen de focus op strategie en groei
  • samen brainstormen en samen de verdieping in
  • samen werken aan jouw bedrijf
  • maak gebruik van de kennis van andere ondernemers. Iedereen is uniek, heeft zijn eigen kwaliteiten en kan op zijn of haar manier bijdragen aan jouw groei als ondernemer.
  • Ik heb tools ontwikkeld die voor mij werken en  die deel ik graag met jou
Deelname kan alleen op basis van een intake.