PARTNER SUMMIT RAYTHEON WEBSENSE

De klant wilde een dag organiseren voor de system engineers van hun partners, waarbij ze hen konden informeren over de nieuwe producten en de bijbehorende partner deals. Aanvullend wilden ze gezamenlijk nog een activiteit doen en wilden ze de partners de gelegenheid geven met elkaar in contact te komen.

REACTIE VAN DE KLANT 

Wij waren op zoek naar een partij die ons volledig kon ontzorgen op de organisatie van ons partner event en daarbij deze eerste editie tot een groot succes wist te maken. In Natasja van On Top Events hebben wij de juiste partner gevonden. Met haar creativiteit, flexibiliteit en inzet wist ze op elke eis van onze kant, wel een oplossing te vinden, en werd het voorstel moeiteloos aangepast. 

Op het event zelf hebben wij geen omkijken gehad naar de organisatie, alles was tot in de puntjes verzorgd. Daarbij overtrof de evaluatie van de bezoekers alle verwachtingen, met een overall waardering van 4,7 uit 5. Het spreekt dan ook voor zich dat wij zeker nog vaker een beroep gaan doen op de expertise en het enthousiasme van On Top Events.


Wouter Tiebot - Marketing Specialist ebot - Marketing Specialist 


ONDERDELEN VAN DIT EVENT

  • Concept voorstel
  • Uitzoeken activiteit
  • Uitzoeken locatie
  • Catering suggesties
  • Realisatie en productie

HET RESULTAAT

Voor activiteit hebben we gekozen voor een training drone-vliegen. Omdat deze bijeenkomst in november was, was een binnenruimte voor de activiteit een must en dus het uitgangspunt voor de zoektocht naar een locatie. Tevens was het voor de Benelux, dus rond Breda had de voorkeur.

De gasten werden ontvangen met koffie en wat lekkers waarna zij in een aparte ruimte een plenaire sessie hadden. Onderbroken door een heerlijke lunch. Na de plenaire sessie dus de training drone-vliegen wat erg goed is gevallen bij deze techneuten.


Afsluitend nog een gezamenlijk diner en een borrel tot laat.


Benieuwd wat On Top Events voor jou kan betekenen? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking. 

0347 700 207

info@ontopevents.nl

Website door BlueBird Media