INSPIRERENDE LOCATIES VOOR JOUW EVENEMENT

Een event wordt altijd zoveel leuker als je er een leuke en inspirerende locatie bij vindt. Wanneer jij of jouw eventmanager begint met het plannen van een (zakelijk) evenement, is het daarom altijd belangrijk om uitgebreid stil te staan bij de keuze voor een geschikte en gepaste locatie.

Om jouw evenement te helpen verrijken hebben wij hieronder vast enkele inspirerende opties voor een locatie uitgezocht. Met een locatie als deze zorg je ervoor dat je bij het organiseren van jouw event nét dat beetje extra creëert.

1. KAMERYCK 

Kameryck is een prachtige landelijk gelegen evenementenlocatie. Je vindt deze locatie in het Groene Hart, goed bereikbaar vanuit zowel Utrecht als Amsterdam. De locatie heeft ruim 15 hectare aan oppervlakte, wat zorgt voor een enorme ruimtelijke beleving.

 Het gebouw zelf beschikt over vele verschillende vergaderzalen, en er kan door middel van verschuifbare wanden aan de meeste wensen gehoor worden gegeven. Ook biedt Kameryck de mogelijkheid om te blijven eten of overnachten!

2. METAAL KATHEDRAAL

 De Metaal Kathedraal, gelegen in De Meern (Utrecht), is een prachtige oude kathedraal die ook perfect kan worden ingezet als evenementenlocatie. De kerk is in 1857 gebouwd, en wordt tegenwoordig ingezet als broedplaats voor kunst en cultuur.

Binnenkort organiseert On Top Events ook een mooi evenement in de Metaal Kathedraal! Wij gaan, speciaal voor kerst, een diner organiseren op deze prachtige locatie. Dit diner zal tegelijkertijd een personeelsuitje en een kerstbijeenkomst zijn voor onze gasten. Lees hier meer!

3. EVENT OP ZEE? OUTDOOR!

Natuurlijk is het ook bijzonder leuk om een personeelsuitje, bedrijfsfeest, evenement of bijeenkomst op een speciale manier aan te kleden. Daar hoort dan ook wel een bijzondere locatie bij.

Zo hebben wij bijvoorbeeld onlangs een personeelsuitje georganiseerd waar varen en water centraal stonden. Dat betekende zeilen met een luxe zeilschip, varen met een 700pk RIB-boot en een afsluitende barbecue aan boord van het zeilschip. Kijk hier hoe wij hier invulling aan hebben gegeven.

Kijk voor meer inspirerende locaties op onze Locatie inspiratie pagina.

Zorg ervoor dat jij met jouw event slim omgaat met de locatie! Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een eventmanager te laten kijken naar jouw evenement en het kiezen van een inspirerende locatie. Wij helpen je graag bij je organiseren van jouw evenement, van concept tot uitvoering. Neem daarvoor even contact met ons op! (hyperlink contact)

Website door BlueBird Media