DEEL JE KENNIS MET KERST

Wil je meer dan alleen een kerstdiner voor je medewerkers?

Wil je beter weten wat er speelt onder jouw medewerkers?

Wil je weten hoe jullie medewerkers het bedrijf zien in 2017?

Wil je medewerkers mee laten denken over een bepaald thema?

Kom “hemels” dineren en laat je medewerkers kennis en ervaring met elkaar delen.

Samen vieren jullie Kerst en waar Kerst voor staat. Het kerstdiner met meerwaarde voor jouw bedrijf. Laat jullie medewerkers verrassen en inspireren. Geef ze een (nog sterker) gevoel van saamhorigheid en verbinding met als resultaat nog meer betrokkenheid bij het bedrijf en bij de plannen voor de toekomst

Vanuit de gedachte om meer te geven met Kerst, presenteert On Top Events het concept:

DEEL JE KENNIS MET KERST.

Jullie worden ontvangen in het Hemelrijck van de Metaal Kathedraal in De Meern. Compleet in “hemelse sferen” serveren wij jullie een 4-gangen kerstdiner, jullie worden vermaakt en kunnen op originele wijze kennis en ervaring met elkaar delen.

On Top Events neemt van te voren met je door wat voor jouw organisatie de doelstelling van dit diner is en op welke vraag jullie antwoord willen hebben van de medewerkers. Tijdens de ontvangst wordt op een originele wijze de vraag voorgelegd aan jullie gasten. Zij schrijven dit op en hangen dit in de grote kerstboom. Iedereen heeft een stem!

Tijdens het diner wordt door On Top Events alle input verzameld en wordt van de vraag vanuit de organisatie, samen met de antwoorden van de medewerkers, jullie verhaal gemaakt en ter plekke met jullie gedeeld.

Investering v.a. € 149,- p.p. (ex. btw) Er zijn nog maar een aantal dagen beschikbaar dus wees er snel bij.

Wil jij een kerstdiner voor jullie medewerkers met meerwaarde voor het bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Website door BlueBird Media