Het ideale personeelsuitje?

Een personeelsuitje moet perfect worden afgestemd op het personeel van jouw bedrijf. Deze afstemming is voor ieder bedrijf altijd een uitdaging. Hoe zorg jij ervoor dat iedereen enthousiast wordt van het personeelsuitje?

Volgens ons zijn er bij het organiseren van een personeelsuitje een aantal dingen waar je als eventmanager aan moet denken.

1. Het doel van je personeelsuitje

Wat wil jij bereiken met dit personeelsuitje? Dat lijkt misschien een makkelijkere vraag dan het eigenlijk is. Het organiseren van een goed personeelsuitje begint bij het stellen van een helder doel.

Zorg ervoor dat je helder hebt of je jouw personeel wilt motiveren, of dat je ze misschien wel iets wilt leren. Voor beide doelen kan je namelijk hele verschillende events opzetten! Voor meer informatie over doelstellingen van evenementen; klik hier.

2. De doelgroep van je personeelsuitje

Dit klinkt misschien een beetje gek; de doelgroep van mijn personeelsuitje is toch sowieso mijn personeel? Dat klopt natuurlijk. Maar wie is jouw personeel?

Simpele vragen komen hier naar boven zoals: Hoeveel personeel heb je, wat is de gemiddelde leeftijd van het personeel en is het personeel vooral man, vrouw of evenredig verdeeld? Als organisator moet je er natuurlijk voor zorgen dat jouw personeelsuitje aansluit bij de antwoorden op deze vragen. Verder kan je natuurlijk ook slim inspelen op de interesses van je doelgroep!

3. De locatie van je personeelsuitje

Een goede locatie is voor elk event een belangrijke factor voor het succes. Dat is bij een personeelsuitje natuurlijk niet anders! Zorg ervoor dat je locatie naadloos aansluit bij de hierboven beschreven doelgroep voor een succesvol personeelsuitje. Je kan kiezen voor een evenementenlocatie, of juist voor een outdoor locatie. Of je kiest voor een combinatie van beide!

Natuurlijk kan je er ook gewoon voor kiezen om een eventmanager te laten kijken naar jouw personeelsuitje en alles wat daarbij komt kijken. Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw personeelsuitje, van concept tot uitvoering. Dat betekent ook dat we, vooraf, uitgebreid stilstaan bij de doelstellingen, de doelgroep en de locatie! Neem daarvoor even contact met ons op!

Hieronder vindt u een van onze speciale personeelsuitjes!

Voor wie organiseer jij jouw evenement?
Doe maar een leuk feestje
Zelf een evenement organiseren, of toch een interim eventmanager?
Meer beleving toevoegen aan online events
11 Redenen om een eventmanager in te schakelen