Event design

Bij On Top Events maken wij van je kostbare evenement een gegarandeerd succes. Laat je evenement bijdragen aan het behalen van je bedrijfsdoelen binnen je bedrijfsstrategie en maak van een kostenpost een welkome investering. Als je ons inschakelt voor specifiek, het event design, van je evenement dan ben je verzekerd van een goed en ruim begin waarmee je evenement echt impact maakt. Door ons in te schakelen wanneer je begint met het organiseren van je evenement, wordt het succes meetbaar en weet je direct wat een evenement je onderaan de streep oplevert.

Meetbaar succes met ons event design

Voor zakelijke evenementen maken wij het succes duidelijk en haalbaar met onze complete event design sessie. Aan de hand van jouw wensen, bedrijfsstrategie en eigen inbreng ontwikkelen we een complete eventstrategie. Deze strategie wordt tot stand gebracht door eerst te kijken waar het evenement binnen de bedrijfsstrategie past en wat daarbij een goede doelstelling is voor je event. We bepalen snel en effectief de strategische doelstellingen voor je evenement, zodat deze in lijn ligt met je bedrijfsstrategie, marketingstrategie en andere wensen. We denken met je mee en ontwerpen, in samenwerking met jou, de complete en haalbare eventstrategie. 

Het belang van de doelgroep en stakeholders

Naast het bepalen van een evenementenstrategie om je doelen te behalen, doen we nog meer binnen ons event design sessie om succes te garanderen. Na het bepalen van de doelstelling van je event, bepalen we de doelgroep van je event en werken deze ook helemaal uit. Aan de hand van de uitwerking van de doelgroep, wordt het makkelijker om aspecten van het evenement te bepalen die de doelgroep aanspreken en ons event design een stapje verder te brengen. Niet alleen de doelgroep geeft vorm aan de doelen van een event, maar ook het bepalen van de overige belanghebbenden of stakeholders, is belangrijk. In onze event design sessie werken we drie stakeholders

volledig uit.


Creatief en uniek event design

De oplevering van ons event design bevat ook een eerste concept design. Met één van onze creatieve en unieke concepten wordt het event design compleet. Dit zorgt zeker voor een event dat niet snel vergeten wordt door de deelnemers. En als praktische bonus is het evenement succesvol door het gebruik van de evenementenstrategie, een duidelijke doelgroep en stakeholders. Heb je interesse in ons event design of wil je dat we nog meer voor je doen? Maak dan direct een afspraak.