Doe maar een leuk feestje

Wat ik nog vaak tegenkom met bedrijfsevenementen en zeker ook ook nu "after Corona". Doe maar een leuk feestje. We zijn er wel weer aan toe. We willen iets leuks. Als er drank en lekker en veel eten is is het al snel goed. 

Maar is dat zo? En voor wie is dit al snel goed? Voor de werkgever die vaak veel geld betaald voor 'iets leuks' of voor de deelnemer die de zoveelste bbq met collega's heeft met dezelfde standaard kliekjes. 

Wat als ook de jaarlijkse Kerstevent of het bedrijfsfeest echt van toegevoegde waarde kan zijn?! Voor de baas, zodat het niet een kostenpost is maar een investering én ook voor de deelnemer. Hoe tof zou het zijn als een evenement een tool zou zijn voor meer verbinding binnen het bedrijf of dat kan bijdragen aan een lager verloop van medewerkers of dat medewerkers gaan uitdragen hoe trots ze zijn voor het bedrijf te mogen werken? 

Een evenement organiseren is geen doel op zich. Het is een tool om je HRM- of marketingdoelstellingen te bereiken. Bij On Top Events kijken we altijd naar de achterliggende vraag. Waarom wil je dit evenement organiseren? Welk doel heb je met dit evenement? Wat moet dit evenement opleveren? Wie komen er naar dit evenement? Waar komen zijn voor? Allemaal vragen die belangrijk zijn om te stellen wanneer je een evenement gaat organiseren. 

Wil jij eens wat anders dan de standaard jaarlijkse Kerstevent of bedrijfsevent en een evenement met impact organiseren? Een evenement wat echt bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen? Neem dan contact met ons op.


Voor wie organiseer jij jouw evenement?
Zelf een evenement organiseren, of toch een interim eventmanager?
Meer beleving toevoegen aan online events
11 Redenen om een eventmanager in te schakelen
Een evenement als marketinginstrument!