EVENEMENTEN MET IMPACT

IMPACT creëren

VOOR ELK EVENT DE JUISTE INVULLING

Vanuit de behoefte om verbinding te leggen, kennis te delen en samenwerkingsverbanden te vormen met andere ondernemers uit de branche lanceerde Natasja Torcqué in 2015 de zakelijke community ZEPnl. Binnen dit creatieve netwerk zijn onder meer eventmanagers, fotografen, entertainers, cateraars en locatiehouders aangesloten.

Door gebruik te maken van elkaars expertise en netwerk kan er worden voldaan aan elke vraag. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat we bij de organisatie van de evenementen snel kunnen schakelen, de connecties zijn immers al gelegd. En dat zijn niet de enige voordelen; we weten ook dat het partijen zijn die werken volgens dezelfde standaarden als On Top Events.

De community is begonnen in Utrecht, maar is sinds mei 2018 ook actief in Rotterdam. Eind 2018 wordt het platform in Amsterdam uitgerold. Meer over ZEPnl lees je op de website.

Interessante sprekers, blije bezoekers en volop gelegenheid om te netwerken. Het lijkt simpel maar vraagt om de juiste partner On Top Events

On Top Events maakt successen graag meetbaar door vooraf heldere doelstellingen te formuleren. Wat levert je event écht op onder aan de streep?

On Top Events
Handelscentrum Vianen, De Limiet 15D
T: +31 0347 - 70 02 07
E: info@ontopevents.nl

2019 - On Top Events | Algemene Voorwaarden | Gebruiksvoorwaarden | Privacy en cookies | KvK: 61395633