VOOR ELK EVENT DE JUISTE INVULLING

Vanuit de behoefte om verbinding te leggen, kennis te delen en samenwerkingsverbanden te vormen met andere ondernemers uit de branche lanceerde Natasja Torcqué in 2015 de zakelijke community de Eventondernemer (voorheen ZEPnl). Binnen dit creatieve netwerk zijn onder meer eventmanagers, fotografen, entertainers, cateraars, dagvoorzitters, audiovisueel leveranciers, stylistes en hospitality bureaus aangesloten.

De Eventondernemer is een community voor ondernemers in de eventbranche. Ons netwerk biedt ruimte voor verrassende samenwerkingen, focus en nieuwe kansen. Hier ontmoeten collega's elkaar die allemaal de eventbranche een warm hart toedragen en staan voor kwaliteit en het beste resultaat. Doen wat we het leukst vinden en nog belangrijker; dit vasthouden. Samen kom je nu eenmaal verder dan alleen. De Eventondernemer nodigt uit tot samenwerken, sparren en succesvol ondernemen.

Door gebruik te maken van elkaars expertise en netwerk kan er worden voldaan aan elke vraag. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat we bij de organisatie van de evenementen snel kunnen schakelen, de connecties zijn immers al gelegd. En dat zijn niet de enige voordelen; we weten ook dat het partijen zijn die werken volgens dezelfde standaarden als On Top Events.